FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

TERMENI SI CONDITII

01

Temeni și condiții generale

 • UTILIZAREA SITE-ULUI

  Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.jaluzeleprestige.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa cititi cu atentie toate sectiunile urmatoare. Prestige Art Design srl isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor prezentate pe site, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, Prestige Art Design srl  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga Prestige Art Design srl la nicio actiune.

  Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.jaluzeleprestige.ro este proprietatea Prestige Art Design srl si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

  Folosirea fara acordul scris a Prestige Art Design srl a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la [email protected]

  Pentru a face o comanda on-line este necesara contactarea prin email sau telefonic a reprezentantilor Prestige Art Design srl. Pagina de contact o puteti gasi aici: https://jaluzeleprestige.ro/contact/. Pentru societatile comerciale partenere cu Prestige Art Desgin srl, este nevoie de crearea unui cont pe pagina https://jaluzeleprestige.ro/dealeri/, acest cont oferindu-va posibilitatea de a afla detalii si oferte indisponibile celorlalti clienti.

  CONFIDENTIALITATE

  Prestige Art Design srl respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.jaluzeleprestige.ro si Prestige Art Design srl se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.jaluzeleprestige.ro si Prestige Art Design srl nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

  Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.jaluzeleprestige.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.jaluzeleprestige.ro Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa [email protected]

02

Comanda

 • Comandarea produselor

  www.jaluzeleprestige.ro este un site de prezentare si vanzare a produselor de protectie solara. Produsele prezentare pe site sunt doar cu titlu de prezentare. In cazul achizitiei unui produs, este posibil ca produsul finit in cazul anumitor clienti sa fie diferit de imaginile prezentare pe site.Produsele pot fi comandate direct pe site, folosind formularele de contact sau email si telefon. In acest caz, personalul www.jaluzeleprestige.ro va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a efectua o comanda. In anumite cazuri, este nevoie de deplasarea unui reprezentant www.jaluzeleprestige.ro pentru efectuarea unor masuratori la locul indicat de cumparator.

  CONFIDENTIALITATE

  Prestige Art&Design srl respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.jaluzeleprestige.ro si Prestige Art&Design srl se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.jaluzeleprestige.ro si Prestige Art&Design srl nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

  Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.jaluzeleprestige.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa [email protected].

  Prestige Art&Design srl nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

03

Oferte prin email

 • ofertele prin email

  Pretul si alte caracteristici ale produsului ce urmeaza a fi comerzializat va fi comunicat catre beneficiar prin intermediul emailului. In cazul in care beneficiarul nu dispune de o adresa de email, personalul www.jaluzeleprestige.ro poate prezenta ofertele prin intermediul telefonului, sms, etc. Oferta transmisa, se considera acceptata doar in momentul in care beneficiarul isi da acordul in scris prin email de acest lucru. Valabilitatea ofertelor va fi mentionata in corespondenta dintre personalul www.jaluzeleprestige.ro si beneficiar.

04

Livrarea

 • Livrarea produselor fara montaj

  In cazul produselor achizitionate prin intermediul siteului www.jaluzeleprestige.ro la care beneficiarul nu a solicitat si servicii de montaj, livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat. Costul livrarii va fi suportat in intregime de beneficiar. Livrarea se va putea face fie dupa achitarea in avans a produselor, fie odata cu livrarea produselor prin firma de curierat. Daca achitarea se va face in avans, comanda intra in executie in termen de 24 ore de la dovada achitarii produsului. Data finalizarii productiei va fi comunicata prin email beneficiarului.

  Livrarea produselor cu montaj
  In cazul produselor achizitionate prin intermediul siteului dar pentru care beneficiarul a optat si pentru serviciul de montaj, livrarea se va face de catre personalul autorizat al companiei noastre la o data comunicata beneficiarului in momentul transmiterii ofertei.

05

Masuratori si montaj

 • masuratori si montaj

  Montajul produselor achizitionate prin intermediul siteului www.jaluzeleprestige.ro poate fi realizat de catre beneficiar sau de catre personalul calificat, agreat de catre siteul www.jaluzeleprestige.ro. In cazul in care montajul va fi realiza exclusiv de catre beneficiar, vanzatorul, nu va putea fi facut raspunzator pentru defectele de montaj sau ale produsului cauzate in urma unui montaj defectuos. In acest caz, beneficiarul este direct raspunzator.
  Singura obligatie ce revine vanzatorului este aceea de a informa si de a transmite instructiunile de montaj.
  In cazul in care montajul va fi realizat de catre personalul calificat, beneficiarul are obligatia de a facilita accesul si de a pune la dispozitie locatia pentru efectuarea montajului. Echipa de montaj se va deplasa la locatia beneficiarului si il va anunta in prealabil de sosirea echipei. In cazul in care, desi a fost anuntat telefonic sau prin intermediul emailului, echipa de montaj nu poate efectua montajul din motive ce nu tin de ei, se vor intoarce la firma. Programarea unei alte date de montaj, se va face doar dupa achitarea unei taxe suplimentare de deplasare stabilita in functie de distanta pana la locatia beneficiarului.In cazul montajului prin intermediul echipelor agreate, beneficiarul va benefia de garantia intreaga a produsului.
  Pentru efectuarea masuratorilor beneficiarul poate consulta personalul www.jaluzeleprestige.ro prin email la [email protected] sau telefonic la 0724.369.769.
  In cazul in cazul in care beneficiarul efectueaza masuratorile pe cont propriu, el va fi singurul raspunzator pentru acuratetea acestor date.

06

Plata

 • Plata

  Dupa agrearea ofertei transmise si stabilirea detaliilor privind caracterisiticile produsului ce urmeaza a fi comercializat, beneficiarul va achita un avans in valoare de 50% din valoarea totala a produsului. Aceasta suma este considerata indestulatoare pentru inceperea productiei. Restul sumei de 50% din valoarea totala va fi achitata cel mai tarziu odata cu efectuarea montajului sai livrarea produsului.
  In cazul in care beneficiarul refuza sau amana plata avansului de 50% din valoarea produsului, producerea si implicit montajul produsului va fi amanata pana la achitarea acestei sume.
  Garantia sproduselor se acorda diferit in functie de tipul de produs comercializat si poate fi de la 1 an pana la 5 ani .
  “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea sau montarea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

  Clientii www.jaluzeleprestige.ro, persoane fizice, pot cere returnarea produselor achizitionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire/montaj, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, caz in care vanzatorul va retine cheltuielile de transport si montaj pentru produsul respectiv.
  Clienții www.jaluzeleprestige.ro, persoane juridice, pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire/montaj. De asemenea, vanzatorul va retine cheltuielile de transport si montaj pentru produsul respectiv.

  Vanzatorul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului.

  Vanzatorul va inapoia contravaloarea comenzii, minus eventualele taxe suplimentare percepute, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

  Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la adresa VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii produsului, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau montat de catre beneficiar sau echipa de montaj.

  Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. Vanzatorul este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de Cumparator a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca Vanzatorul i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

07

Litigii

 • Litigii

  Pentru orice conflict aparut intre Vanzator si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul vanzatorului.
  Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon 0724.369.769 sau ne puteti scrie pe adresa [email protected]

AFLA CELE MAI NOI OFERTE!

Introduceti adresa de email si veti afla primul cele mai noi oferte si promotii disponibile. In plus, aveti sansa de a castiga vouchere sau premii. Nu vom trimite mai mult de un email pe saptamana

TOP